Kersttocht

26 december Kersttocht: HET WAS OP ZIJN OTTERS!

 

HELLO.

 

Eerst een vreugdevol 2016 met in de nachten veel regen en heel veel vaar-geilheid, en goede santé en van wat ge graag hebt dat ge er veel moogt van krijgen.

Dat zijn mijn wensen voor de mensen die hun lidgeld hebben betaald en trouw blijven aan onze plezante groep.


Wat is er de laatste tijd zoal gebeurd, eerst de kersmarkt in Hamme, veel fun en goed getapt, meest volk aan ons kraam gehad van gans de markt.

Kwam door de geslepen verkooptruc van Guy en de lekkere wafels versgebakken van Katrien, en de hulp van onze behulpzame leden.

Balans: 18 liter glühwein, 24 flessen jenever en 3 kg wafels.

Opbrengst 500 EUROKES.


DANK aan BART /GUY/KATRIEN/STEVEN/TONY/CRISTOPHE, de werkmier-otters, en de leden die ons een bezoek hebben gebracht.


De week nadien onze kersttocht, 28 deelnemers, ik was zo fier als een pauw om met zo een hoop vaarders nog eens te kunnen uitpakken. Half de vaarroute glühwein, chocomelk en jenever, lekker keuvelen in het najaars zonneken.


Aan het keerpunt goed ontvangen door de uitbaatster van het Veldcafe met gratis pannenkoek hapje, en buiten op het terras kunnen zitten op 2de kerst, zal ik waarschijnlijk nooit nie meer meemaken.


Tot slot in de loods lekkere runder hamburgers met ajuin en sauzen, met koeken van bakkerij den Bol zo groot dat er maar 4 op een bord konden en daardoor er ook niemand zijn voorziene 4 stuks naar binnen kon wringen, doorgespoeld met de nodige drank en de welig tierende ajuin.


Zou er zondag geen van die mensen in mijn hand mogen SCHIJ....N hebben…

Weer eens een dag als in de goeie ouden tijd, merci zulle, een zeer leuke dag desondanks Guy me ‘s avonds naar de spoed moeten rijden heeft met nierstenen, en omdat den bouw stilligt willen ze waarschijnlijk niet afkomen en de Leon zit met de zeer.


Donderdag is het zwembad Nieuwjaars duik, met erna den aprés, er zijn nog hamburgers over, beter als de frikadellen worst.

We kunnen dan ook elkaar het beste toewensen en voor we naar  huis gaan de regendans doen, dan is er tegen zondag misschien water in de Ardense beken, wie nie probeert zal het nooit niet weten.


Groet van hij die dit jaar ook alle dagen a.u.d LEON.

Koningsplein 30

9220 Moerzeke

Tel:052/47.35.72


Molenstraat 4

9220 Moerzeke

Tel:052/49.92.20

Kleinzand, 31

9200 Grembergen

Dendermonde

Tel: 052/25.84.84

Fax: 052/25.84.80


De Voederhoeve

Tramstraat 24

9220 Moerzeke

Tel: 052/48.04.16