kerstmarkt Hamme

Kerstmark Hamme


Vrijdag 15 dec om 15 uur aan de loods met Miel, Tony en Katrien. De ottermobiel volgestampt met bier, cola, chocomel, bessenjenever, apfelkorn, glühwein en al de rest. Bakske vol en weg naar Hamme. Daar aangekomen zagen we dat we een andere plaats hadden; dat was van de organisatie wel naast de leepe trucken van de Otters gerekend, rap de bordjes verwisseld en we stonden terug op onze vaste stek.

Tegen zes uur kwamen Guy en Frank ons team versterken en we stonden klaar voor de verkoop.

Zo tegen een uur of zeven kwam de markt op gang, ik ronselde de klanten en de rest van het team had de handen vol met ingieten, er kwamen nog wat leden van hier en daar om er ene te drinken en de sfeer aan ons mooi kraam met ww boot op het dak en nog versiert met dennentakken (waarvoor  ik ‘s morgens nog in het geniep een boom ben gaan afzagen) en flikkerende lampkes.

Veel klanten kenden ons nog van vorig jaar en rond  negen uur was het drummen om aan het Otterkraam te geraken, er was gelach en gezever en ook oud leden brachten ons nog een bezoek om te polsen hoe het met den Otter ging? Ja er waren betere tijden maar degene die nog komen amuseren zich en vinden ons een leuke bende.

De markt duurde tot 23 uur, maar een half uur daarvoor was alles uitverkocht: 25 flessen jenever, een beerkuip glühwein en een emmertje chocomel, 2 bakken bier en weinig of geen cola, was niet in trek die avond.

Den boel ingeladen en richting loods om de balans op te maken: 510 eurokes winst, ons dik geamuseerd en er nog 2 goeie gedronken op kosten van den Otter.

Einde van een prachtige avond waarvoor ik blij ben dat de Otters bijlange nog niet afgedaan hebben en de positieve reacties op met Hemelvaart naar Lyon, den Ottermobiel zit bijna vol, dus wie nog meewil vergeet niet voor nieuwjaar uw lidgeld te betalen!

Groet H.D. DIEavond niet zo goed meer kon denken.


Koningsplein 30

9220 Moerzeke

Tel:052/47.35.72


Molenstraat 4

9220 Moerzeke

Tel:052/49.92.20

Kleinzand, 31

9200 Grembergen

Dendermonde

Tel: 052/25.84.84

Fax: 052/25.84.80


De Voederhoeve

Tramstraat 24

9220 Moerzeke

Tel: 052/48.04.16